Yaşam

Esra Dermancıoğlu, bir kadınla imam nikahı yaptığı söylenen Kadir Doğulu ile alay etti: Benimle imam nikahı yaptı.

Neslihan Atagül ile 7 yıldır evli olan Kadir Doğulu, kadınlarla kucaklaşarak gittiği eğlence mekanında görüntülendi. Görüntülerin ardından çiftin boşanacağı iddia edilirken, çift ilişkilerinde herhangi bir sorun yaşamadıklarını açıkladı. Olayın ardından Doğulu’nun imam nikahlı bir kadınla birlikte yaşadığı iddia edildi. dergiKonuyla ilgili gündeme bomba gibi düşen tezli oyuncu Esra Dermancıoğlu yorum yaptı.

İMAM nikahı İDDİASI

Doğulu’nun üniversitede okuyan ve baş harfi “S” olan bir kadınla imam nikah kıydığı, eşi Neslihan Atagül’ün bile bu durumdan haberi olduğu iddia edildi. Doğulu, yaptığı açıklamada imam nikahlı tek eşinin Atagül olduğunu söylese de iddia, dergigündeme bomba gibi düştü.

“KADİR DOĞULU BENİMLE İMAM nikahını kıydı”

‘Anlatmayacağım’ programını izleyen Esra Dermancıoğlu, Doğulu’nun dini nikahlı olduğu tezini duyunca, “Kadir Doğulu benimle imam nikahı yaptı. Çocuklar böyle bir şey yapamaz. Yazık, yazık. Benimle imam olarak evlendi, ODTÜ’de okuyan biriyle değil. Ben olağanüstü gencim” diye şaka yaptı. O anları Instagram hesabından yayınlayan oyuncu, “Bir dergiye denk geldim. İnsanlar bir sal” notunu ekledi.

haber-beytussebap.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu